sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet!

"Mä muistan kuinka viime vuonna lujana lupasin: mun piti voittaa lotossa ainakin ja lentää kauniiseen pariisiin, eikä itkeä ollenkaan. Mun piti unohtaa sinut kokonaan, se on niin kovin vaikeaa, mut onhan uusi vuosi ensi vuonnakin..."

Viime vuosi  oli kaikesta huolimatta ehkä yksi elämäni parhaista vuosista. Ihastuin, rakastuin, hymyilin, nauroin, ystävystyin, juhlin, nautin, , kokeilin, täytin 18, tein asioita mitä en ollut tehnyt ikinä ennen, ja aloitin pitämään blogia!

Antaisin mitä vaan, että saisin kokea viime vuoden ihanimmat hetket uudestaan. Muistan kuin eilisen, sen kun suudeltiin ensimmäisen kerran, sen kun tarrasit minuun kiinni, kuiskasit korvaani että haluat minut.

Muistan myös sen kun en voinut tehdä muuta kuin hymyillä, muistan kuinka kiljuin eturivissä kun Paramore asteli Ruis rockin lavalle, muistan kuinka huusin Helsingin jäähallissa kun HIFK voitti Suomen mestaruuden, muistan kuinka itkin onnesta kun Suomi voitti maailmanmestaruuden, ja seuraavana päivänä juhlin Helsingin kauppatorilla.

Näitä ihania muistoja on vielä paljon paljon lisää, eikä niitä mikään vie minulta pois. Uskon ja toivon, että tästä vuodesta tulee vähintäänkin yhtä hyvä kuin viime vuosi. Viime vuosi opetti minulle paljon ja nyt olen ainakin luvannut yhden asian, lupaan nauttia täysillä elämästä, enkä aio tuhlata elämääni turhaan murehtimiseen.


http://data.whicdn.com/images/20730228/fairy_with_a_heart_by_new_limits_large.jpg

Teittekö te uudenvuodenlupauksia?






6 kommenttia:

  1. Äärimmäisen hyvä lupaus kyllä :) Kiva että vuosi meni hyvin!

    VastaaPoista
  2. taas ne kylmät väreet kulkivat kehoni läpi ku tätä luin ! huippua ! oot jotenki niin hyvä kirjottaja vain...

    -S

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos aivan ihanasta kommentista! se piristi päivää :)

    VastaaPoista
  4. kivan oloinen blogi :) mut ehkä vähä liian nettikuvapainotteinen...

    VastaaPoista
  5. kiitos! :) yritän panostaa blogissani pääosin tekstiin ja löytää kuvia, jotka sopisivat teksteihini mahdollisimman hyvin, siksi suurinosa kuvista netistä mutta toki omia ottamianikin muutama löytyy ja voisihan niitä tietysti olla enemmänkin.

    VastaaPoista