torstai 12. tammikuuta 2012

Please don't stop the music

Tällä kertaa ajattelin kokeilla jotain vähän erilaista. Esittelen teille mun tämänhetkisen soittolistani. Olkaas hyvät.



Tätä biisiä riittää kuvaamaan yksi sana: Täydellinen! Rakastuin samantien kun kuulin alkusoiton. Sunrise avenue on muutenkin aivan täydellinen bändi. Rakastan tätä biisiä!! Rakastakaa sitä mun kanssa ja kuunnelkaa jos ette ole vielä kuulleet, lupaan ettette tule pettymään. Ostin just sunkkareiden uuden levyn ja se kokonaisuudessaan on yksi parhaista levyistä ikinä.


Aivan ihana! Sain joululahjaksi Adelen levyn, ja oon rakastunut. Adelen ääni on jotain niin ihanaa. Levyllä on paljon hyviä biisejä, mutta ajattelin tähän listaan nyt valita tämän. Kuunnelkaa ja ihastukaa! ja ostakaa koko levy.

Uusi päivä tv-sarjasta tuttu Vihreät valot bändi on tehnyt upean kappaleen nimeltä erikoinen. Kuunnelkaa erityisesti sanoja!

Ensimmäisellä kuuntelukerralla ei iskeny muhun, mutta kun kuulin tän yhä useammin niin pikkuhiljaa se löysi paikkansa minussa ja ihastuin! Todella osuvat sanat ja muutenkin menevä biisi, I like!


Ihana menevä biisi. Tykkään kuuntelemisen lisäksi myös soittaa tätä pianolla ja laulaa samalla! Ei voi olla tykkäämättä.


10 kommenttia:

  1. Tulin nyt heittää tänne kommentin, et sul on hyvä musamaku :D Ja aloin lukijaks :)

    VastaaPoista
  2. aww sulla on aivan ihana blogi, ja rakastan bannerin kuvaa. Jäin lukijaks!
    rebel-out-of-line.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä hyvä musiikkimaku, pakko sanoa:) adele ♥

    VastaaPoista
  4. Tosiaaan erilainen blogi on :---) mutta tää pinkki vaaleensininen ei niiiin hyvin sovi yhteen, pistää vähän silmään D: mutta hyvä musamaku!

    http://twoandahalfreasons.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentista! :) oon miettiny pitkään tätä ulkoasua, täytyy nyt katsoa et mitä sen kanssa teen, mut kiitos mielipiteestä!

    VastaaPoista
  6. Toi Sunrisen biisi on i-h-a-n-a ! <3 http://iravanessa.blogspot.com/

    VastaaPoista