maanantai 7. marraskuuta 2011

love love love

Se tunne kun perhoset valtaavat vatsanpohjan ja olo on kuin olisi vuoristoradassa. Se tunne kun ajatukset harhailevat, pää on sekaisin ja mielessä on vain se yksi ainoa. Se tunne kun voisit tehdä mitä vain sen toisen vuoksi, noutaa kuun taivaalta tai hakea erikseen joka ikisen tähden. Se tunne kun et voi sanoin kuvailla tunteitasi, hymyilet jatkuvasti ja saatat uppoutua pitkäksi ajaksi omiin haavemaailmoihisi. Se tunne kun et voi hallita kehoasi, ajatuksiasi, sanojasi tai itseäsi. Se tunne kun tekisi mieli leijua ilmassa ja huutaa. Se tunne kun ikävöit jatkuvasti ja piirtelet sydämiä paperin kulmiin. Se tunne kun ääni päässäsi toistaa vain yhtä nimeä. Se tunne kun on olemassa vain sinä ja hän. Se tunne on  kaunein ja rumin kaikista, rakkaus.

Se herättää ristiriitaisia tunteita. Se ilahduttaa sekä vihastuttaa. Se saa sinut nauramaan sekä itkemään. Se saa sinut hetkeksi pois arjen murheista. Se on suurin sekä pienin asia elämässäsi. Se on maailman paras sekä maailman kauhein asia. Se on aina läsnä, vaikket haluaisikaan. Se tunne ei mene pois, se seuraa mukana minne ikinä menetkin. Kuin takiainen se kulkee matkassasi. Sinut on kahlittu siihen tunteeseen. Kunnes rakastut uudelleen...


8 kommenttia:

  1. kivan oloinen blogi sait juuri uuden lukijan:)

    +teksti selkeetä
    +mukavan oloinen blogi
    +tausta/ banneri hyvä
    -enemmän kuvia saisi olla(:

    jatka samaan malliin (=

    http://titinblogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Tykkään bannerin kuvasta, mutten minusta siihen voisi keksiä jotain muutakin. Nyt se on jotenkin turhan kapea jos tajuat mitä meinaan :) voisi olla leveämpi, mutta se on vain minun mielipiteeni.

    Mutta teksti on mielestäni hyvää ja tää ulkoasun pinkki väri piristää :)

    ps. lisäksi pistin merkille nuo pinkit kynnet ekassa postauksessa, koska olin suunnitellut lakkaavani omat kynteni huomenna juuri tuollaisiksi. Hauska yhteensattuma :D


    http://catchnoflies.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) oon yrittäny muokata tota banneria, mutta päädyin siihen tulokseen, että se saa nyt kelvata :D ehkä jossain vaiheessa muokkaan sitä vielä.

    hauska yhteensatuma tosiaan! itse rakastan kyseistä väriä kynsissä, hihi ;)

    VastaaPoista
  4. kivanolonen blogi sulla :p! Jään varmaan seurailemaan!

    Distinctiveaffair.blogspot.com

    VastaaPoista