keskiviikko 9. marraskuuta 2011

enjoy your life

Joka arkiaamu herään samaan tunteeseen, joka aamu katson pettyneenä kelloa ja huokaan. Aina mielessä on sama lause "minua väsyttää, haluan nukkua vielä." Joka aamu jollain taikatempulla saan kuitenkin itseni nousemaan sieltä ihanasta unien valtakunnastani. Kun katson aamuisin peiliin,  sieltä katsoo aina takaisin sama tyttö. Aamut toistavat itseään, mikään ei ikinä muutu. Jonain aamuina toivon olevani joku toinen, joku aivan muu jostain ihan muualta. Joinain aamuina taas olen tyytyväinen itseeni juuri sellaisena kuin olen ja tulen aina olemaan.



rasperries<3

Joka päivä edessä on kuitenkin uusia haasteita, erilaisia kysymyksiä ja ennen kaikkea edessä on elämä, jota on elettävä. Jokaisella päivällä on sama kaava, mutta jokainen päivä on silti aina erilainen. Kahta täysin identtistä päivää ei ole olemassakaan. Jokaisella on varmasti päiviä ja hetkiä, jotka haluaisivat elää uudelleen, mutta on myös niitä päiviä, jotka olisi voinut jättää elämättä ja haluaisi vain unohtaa. Aikaa ei kuitenkaan voi itse säädellä, eikä muistoja, niitä ikäviäkään voi hävittää mielestä koskaan. Ihmisen elämään kuuluu sekä hyvät, että huonot muistot, niiden kanssa on opittava elämään, ne kasvattavat ihmistä.

Elämä on juhla, elämä on lahja, siitä pitää nauttia ja elää joka hetki täysillä. Olen oppinut näiden
vuosien aikana nauttimaan niistä pienistäkin arjen hetkistä ja olen löytänyt iloa elämään asioista, joista ennen en juurikaan osannut iloita. Elämä on pitkä ja mutkikas polku, mutta polun varrella on myös suoria kohtia ja sieltä saattaa löytyä aarteita, poimi ne ja nauti...

http://data.whicdn.com/images/10102824/tumblr_llq82nYVS21qg60ado1_500_large.jpg?1306285559

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti