maanantai 26. maaliskuuta 2012

My dream place

Olisi ihanaa hetkeksi unohtaa kaikki ja matkata jonnekin kauas, lämpimään. Saisi vain rentoutua, eikä tarvitsisi hetkeäkään murhetia turhia huolia. Kuvien katsominen sai matkakuumeen nousemaan vielä korkeamaksi..

http://planetoddity.com/wp-content/uploads/2011/01/bora-bora-19.jpg
http://www.citypictures.org/data/media/236/Island_of_Bora_Bora_French_Polynesia.jpg
Voisin loikoilla koko päivän riippukeinussa, kuunnella aaltojen ääniä, laittaa silmät kiinni ja unelmoida. Voisin kuunnella lintujen laulua ja tuntea hiekan muruset varpaideni välissä. Voisin hengittää syvään ja vain hymyillä.

http://i1-win.softpedia-static.com/screenshots/Tropical-Paradise-Screen-Saver_1.jpg
Voisin katsoa taukoamatta merelle ja tuntea ihoni ruskettuvan. Voisin upottaa varpaani hiekkaan ja kahlata rantavedessä. 

http://www.imgbase.info/images/safe-wallpapers/photography/beach/13731_beach_tropical_beach.jpg
Voisin kävellä ilman kenkiä laiturin päähän, levittää käteni, tuntea lämpimän tuulenvireen, joka heiluttaisi hiuksiani ja ajattelisin vain ja ainoastaan sitä hetkeä. Ottaisin kaiken ilon irti ja eläisin hetkessä.


http://www.baixaki.com.br/imagens/wpapers/BXK15424_paisagem_tropical800.jpg
Illalla ihailisin auringonlaskua, kahlaisin kengät toisessä kädessä rantaviivan tuntumassa ja jättäisin jalanjälkiä hiekkaan. Piirtäisin siihen myös sydämen, sen sisään kirjoittaisin nimesi ja tajuaisin ettei mikään saa minua unohtamaan sinua...

2 kommenttia:

  1. Kiitti kommentista!

    Heh, totta :) kyllähän se varmasti niin ois et tarvis vähän jotain muutakin kun pelkkää löhöömistä, mut toisaalta nyt kun ajattelee ni ois kiva vaan unohtaa tää kylmä maa ja kaikki asiat täällä ja lähtee vaan tonne loikoilee :) voishan sitä loikoilla muutaman päivän tai vaikka aina vaan päivisin ja tehdä iltasin sitte jotain villimpää! :D

    Toi sun unelmakämppä kuullostaa tosi ihanalta! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia! Pääsispä johonkin lämpimään! Oon käyny kerran Thaimaassa ja oli kyllä tosi hyvä reissu. :)

    VastaaPoista